Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Martin

Ik ben een actieve hardloper, daar kun je meer over lezen op de hardlooppagina. Mijn werk bestond uit werk in de Roestvrijstaalbranche. Ik trek er graag samen met onze camper opuit. Onze hond heeft veel beweging nodig, en die taak neem ik dagelijks graag op mij.

Ivonne

Ik ben een enthousiast fotograaf. Ik verdien mijn geld als stockfotograaf, daar kun je meer over lezen op de stockfotografie-pagina. Als hobby heb ik jarenlang videofilms gemaakt, die kun je zien op de video-pagina. Daar doe ik op het ogenblik niet zoveel aan. Veel zorg besteed ik aan de tuin, het zien groeien van zelf gezaaide bloemen is fascinerend, en ook de rest van de tuin houd ik graag bij. Naast alle hobbies ben ik ook graag oma, en baasje van onze twee poezen en onze hond.

Plannen

We willen graag verhuizen naar Frankrijk, en zijn daar druk mee. Ons huis staat te koop, maar ook kijken we of er een ruil mogelijk is met een woning in Frankrijk. We zoeken een woning in of rondom de Dordogne. Meer over onze Frankrijkplannen kun je in de blog lezen, In Frankrijk wonen

Contact opnemen?

Als je contact wilt opnemen, stuur dan even een mailtje naar: Martin en Ivonne

 

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl